Kérdése van?
Segítünk

RÉSZLETES FELTÉTELEINK MEGISMERÉSE ÉRDEKÉBEN KÉRJÜK, MINDEN ESETBEN OLVASSA EL AZ ÁSZF-ET, ÉS A BÉRLETI SZERZŐDÉST – AZ ABBAN FOGLALT FELTÉTELEKKEL NYÚJTJUK SZOLGÁLTATÁSUNKAT. BÁRMILYEN KÉRDÉS ESETÉN MUNKATÁRSAINK KÉSZSÉGGEL ÁLLNAK RENDELKEZÉSÉRE.

Az ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK letölthető ITT (PDF) – ÁSZF AUTOTEL 2021. május 1-től

Az ADATVÉDELMI NYILATKOZAT itt olvasható!

Hol talál minket?

Telephelyünk címe: 1106 Budapest, Maglódi út 6. (Gitár u. felőli sarok) – az autók átadás-átvétele itt történik. Nyitvatartás: Telefonon egész nap elérhetőek vagyunk, viszont az autók átvétele csak előzetes egyeztetés után lehetséges!

Mi a teendő műszaki probléma, vagy baleset esetén?

Hívja a 06-20-423-83-92 számot (hotline). Ne próbálja meg a járművet saját hatáskörében megjavítani, megjavíttatni. Ha a jármű meghibásodást jelez, vagy ilyen problémát tapasztal, keressen minket. A bérbeadó előzetes tájékoztatása nélkül ne tegyen jognyilatkozatot (baleseti bejelentő). Ha balesetet okoz, vagy szenved, szintén haladéktalanul keressen minket.

Külföldre vihető a bérautó?

A szerződés szerint alapvetően nem, de természetesen előzetes egyeztetést követően lehetőséget biztosítunk rá. Kérjük, ilyen szándékát mindenképpen előre szíveskedjen jelezni!

Dohányzó jármű bérelhető?

Nem – az általunk bérlésre biztosított járművekben tilos a dohányzás. Fontos továbbá, hogy amennyiben mégis megteszi, a többi utas érdekében kénytelenek vagyunk ózonos tisztítási eljárást alkalmazni, mely jelentős költséggel jár (25.000 Ft) és ezt Önnek kell állnia.

Kártyával is lehet fizetni?

Sajnos erre nincs lehetőség, de az azonnali utalás miatt, elég a helyszínen elutalni a szükséges összeget.

Ki bérelheti és használhatja a járművet?

Kizárólag olyan – a Bérleti Szerződésben megjelölt Bérlő, vagy ott névszerint megjelölt más – személy jogosult használni, aki a használat megkezdése időpontjában a 21. életévét már betöltötte, érvényes vezetői engedéllyel rendelkezik, és ezen engedélyt legalább 2 éve szerezte.

Mire hogyan nem használható a jármű?

Nem engedélyezett a versenypályán, edzésre, maximális terheléssel történő használat,  olajszint, olaj elfolyása, vagy bármely üzemképességet akadályozó műszaki hiba esetén a jármű használata. Tilos a gépjárművet üzletszerűen személyszállításra használni, szeszesitaltól befolyásolt állapotban, avagy a vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt, továbbá járművezetésre egyébként alkalmatlan állapotban vezetni. Természetesen tilos a jármű rongálása is, de ebbe a körbe tartozik az is, hogy a jármű, vagy annak alkatrésze, dokumentációjának elhagyása, elvesztése, megrongálódása esetén ezért felelősséggel tartozik. (Pl. rendszám, kulcsok, forgalmi engedély elhagyása)

Mi a legrövidebb bérleti idő?

A legrövidebb bérelési időtartam járművenként eltér – kérjük, ezzel kapcsolatban kérje ajánlatunkat, munkatársaink tájékoztatását, illetve a weboldalon feltüntetett bérlési időre vonatkozó megjegyzéseket. Egyik jármű sem bérelhető ugyanakkor 1 naptári napnál rövidebb időszakra.

Milyen állapotban kell visszaadni a járművet?

A bérlés esetén olyan állapotban kérjük visszahozni a járművet, amilyenben Ön elvitte tőlünk – ezt természetesen átadáskor és átvételkor is dokumentáljuk. Ez nem pusztán a műszaki állagra igaz, hanem kérjük, hogy teli tankkal és tisztán vehessük vissza azt Öntől.

Hogyan foglalhatja vagy bérelheti a járműveket?

IDE KATTINTVA KIVÁLASZTHATJA A JÁRMŰVET ÉS A BÉRLÉSI IDŐSZAKOT. Természetesen telefonon is jelezheti szándékát a + 36 20 423 8392 számon

Az autóbérlés számunkra az elégedett ügyfeleink által válik értékké. Magas színvonalú szolgáltatásunkkal kívánunk kitűnni a tömegből, azáltal, hogy folyamatosan szem előtt tartjuk ügyfeleink igényeit.

Papp Tibor / Alapító

Kapcsolat

Autotel - autóbérlés

Telephely: 1106 Budapest, Maglódi út 6. (Gitár u. felőli sarok)

Flottakezelés, bérlés: +36 20 423 8392
Iroda, pénzügy: +36 1 5500 733

Nyitva tartás:
Telefonon egész nap elérhetőek vagyunk, viszont az autók átvétele csak előzetes egyeztetés után lehetséges!

Közösségi hálózatok